Abisko – Tuntureiden hiihtoparatiisi

Ruotsin suurtunturit tarjoavat maisemia, joista Suomessa voi vain haaveilla. Seikkailu alkaa maanantaina 1.4. klo 12.00 Abikosta STF (Svenska Turistföreningen) edestä.

Reitti seuraa Kungslediä Absiko- ja Alesjärven tunturiasemalle. Kolmantena päivänä teemme retken Alesjauren tunturiasemalta käsin lähituntureille. Neljäntenä ja viidentenä vaelluspäivinä hiihdämme hiukan eri reittiä takaisin Abiskojaureen ja Abiskoon. Takaisin Abiskosta olemme 5.4. iltapäivällä.

On huomioitava, vaikka retkellä pärjää normaalilla kunnolla, niin sääolosuhteet saattavat muuttua vuoristo-olosuhteissa nopeasti. Tällöin varusteiden merkitys korostuu. Varustelista toimitetaan osallistujille ilmoittumisen yhteydessä. Oppaat pitävät huolen turvallisuudesta, suunnistamisesta ja reittivalinnoista, joten sinun tehtäväksesi jää nauttiminen.

Paketin infot

Paikka: Abisko, SWE
Reitti: Abisko-Abiskojaure-Alesjaure (2 yötä)-Abiskojaure-Abisko. Pituus 80-90 km.
Hiihtomatkat 15-25 km/per päivä.
Aika: 1.-5.4.2024
Matkan kesto: 5 vaelluspäivää
Osallistujamäärä: 4-10 henkilöä
Oppaat: Kestimo adventures oppaat
Palvelukielet: suomi, englanti
Retken vaativuus: Osallistujilta edellytetään aiempaa retkeilykokemusta, säähän sopivaa varustusta, lämmintä makuupussia ja hiihtovälineitä. Muita tarvittavia varusteita on mahdollista vuokrata rajatusti. Kysykää rohkeasti!
Hinta: 695 €/hlö
Hintaan sisältyy: Opastus, majoitus STF:n tunturimajoissa ja mahdolliset saunat.
Hintaan ei sisälly: Ruuat, ahkiot, retkikeittimet, hiihtokalusto, makuupussit, vakuutukset, retkeilyvarusteet.

Ilmoittautuminen
timo@kestimo.fi, puh: +358 449 723 301. Huom! Ilmoittautuminen 1.3.2024 mennessä. Ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla ennakkomaksu 150 €.

Lisätietoja
timo@kestimo.fi
puh. +358 44 972 3301

Maksuehdot
Asiakkaalla on velvollisuus tutustua tapahtuman sisältöön ja ilmoittaa siinä mahdollisesti olevista virheistä Kestimo Adventuresille ennen maksun suorittamista. Sopimus syntyy, kun asiakas varaa tapahtumaan tai vuokravälineen.

Peruutusehdot
Lyhyet (alle kolmen vuorokauden) kurssit, retket ja muut tapahtumat

  • Mikäli tapahtuma peruutetaan viimeistään 3 viikkoa ennen tapahtuman alkua, perimme peruutuskuluina 25 € / henkilö.
  • Mikäli tapahtuma peruutetaan myöhemmin kuin 3 viikkoa ennen tapahtuman alkua, perimme peruutuskuluina tapahtuman hinnan kokonaisuudessaan.
  • Käyttämättömistä palveluista ei suoriteta takaisinmaksuja.

Pitkät (yli kolme vuorokautta kestävät) kurssit, retket ja muut tapahtumat

  • Mikäli tapahtuma peruutetaan viimeistään 6 viikkoa ennen tapahtuman alkua, perimme peruutuskuluna ennakkomaksun (150 €).
  • Mikäli tapahtuma peruutetaan myöhemmin kuin 6 viikkoa ennen tapahtuman alkua, perimme peruutuskuluina tapahtuman hinnan kokonaisuudessaan.
  • Käyttämättömistä palveluista ei suoriteta takaisinmaksuja.