Melontaretki Lofooteille (Basecamp)

Lähde oppimaan uutta Lofoottien huikeisiin maisemiin Norjaan. Lofootit tarjoavat loistavat olosuhteet melontataitojen kehittämiseen. Tarjolla esim. aallokko melontaa, surffia, melontaa vuorovesiolosuhteissa, päiväretkiä mahtavissa vuoristo ja vuono maisemissa.

Ohjelma
Kokoutumineen Røst Havfiske Camp 4.8. klo 12 ja lopetus 9.8. n. klo 13. Majoitus Base Camp tyylisesti Rost Havfiske Camp leirintäalueella omissa teltoissa. Päivittäiset kuljetukset perusleiristä pelipaikoille, jotka valitaan aina päivän sään mukaan. Röst on myös suojainen sisäosiltaan, löytyy melonta olosuhteet melkein kelillä kuin keillä. Sikäli erinomainen perusleiripaikka, saaristosuoja. Luvassa surfia, aallokkoa ja retkiä. Saat oman kajakkisi mukaan traileriin, jos siirrytään eri kohteeseen melomaan.

Kestimo Advetures pidättää oikeuden tehdä ohjelmaan muutoksia. Säävaraus.

Taito- ja kokemusvaatimukset:
Melontataitosi on Advanced Sea Kayaker/Meloja 3.

Majoitus ja ruokailut:
Majoittuminen tapahtuu teltoissa Røst Havfiske Camp.  Suihkut ja vesi, kuivaushuone oma kustannushintaan paikan päällä. Jokainen vastaa omista ruuistaan matkan aikana, tarvitset mukaan omat ruoanlaittovälineet.

Oppaat:
Päävetäjänä kurssilla toimii Petri Sutinen. Petri on toiminut melontaoppaana 20 vuoden ajan. Petri on toiminut Suomen Kanoottiliiton (SKAL) kouluttaja, ollut mukana SKAL:n turvallisuusryhmässä 10 vuoden ajan sekä luomassa melonnanohjaaja ja melonnanopas koulutuksia SKAL:lle.  Hän on ohjannut melontakoulutuksia Suomen lisäksi muun muassa Ruotsissa, Argentiinassa ja Singaporessa. Nykyään Petri toimii Melonta- ja Soutuliiton kouluttajana ja melontakilometrejä hänellä on takanaan yli 80000.

Toisena oppaana retkellä toimii melontakouluttaja Timo Kesti. Timo on toiminut melontaoppaana 15 vuoden ajan. Timo on Suomen melonta ja soutuliiton (SMSL) sekä SuMekouluttaja.

 • Paikka: Lofootit, Norja
 • Aika: 4.-9.8.2024.
 • Osallistujamäärä: 5-10 henkeä
 • Palvelukielet: suomi, englanti
 • Retken vaativuus: Melontataitosi on Advanced Sea Kayaker/Meloja 3.
 • Hinta: 735 €/hlö sis alv. Lisähintaan melontakaluston (kajakki, mela, aukkopeite ja melontaliivi) vuokra 175 € sis alv. Kuivapuku vuokra 125 € sis alv.

Hintaan ei sisälly: Matkoja lähtöpisteeseen ja takaisin, vakuutuksia, ruokailu, melontakalusto eikä retkeilyvarustus. Varustelista toimitetaan osallistujille ennen retkeä.

Ilmoittautuminen
timo@kestitimo.fi, puh: +358 449 723301. Huom! Ilmoittautuminen 10.7.2024 mennessä. Ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla ennakkomaksu 150 €.

Lisätietoja
timo@kestimo.fi
puh. +358 44 972 3301

Maksuehdot
Asiakkaalla on velvollisuus tutustua tapahtuman sisältöön ja ilmoittaa siinä mahdollisesti olevista virheistä Kestimo Adventuresille ennen maksun suorittamista. Sopimus syntyy, kun asiakas varaa tapahtumaan tai vuokravälineen.

Peruutusehdot
Lyhyet (alle kolmen vuorokauden) kurssit, retket ja muut tapahtumat

 • Mikäli tapahtuma peruutetaan viimeistään 3 viikkoa ennen tapahtuman alkua, perimme peruutuskuluina 25 € / henkilö.
 • Mikäli tapahtuma peruutetaan myöhemmin kuin 3 viikkoa ennen tapahtuman alkua, perimme peruutuskuluina tapahtuman hinnan kokonaisuudessaan.
 • Käyttämättömistä palveluista ei suoriteta takaisinmaksuja.

Pitkät (yli kolme vuorokautta kestävät) kurssit, retket ja muut tapahtumat

 • Mikäli tapahtuma peruutetaan viimeistään 6 viikkoa ennen tapahtuman alkua, perimme peruutuskuluna ennakkomaksun (150 €).
 • Mikäli tapahtuma peruutetaan myöhemmin kuin 6 viikkoa ennen tapahtuman alkua, perimme peruutuskuluina tapahtuman hinnan kokonaisuudessaan.
 • Käyttämättömistä palveluista ei suoriteta takaisinmaksuja.