Sea Kayaker – merimelonnan jatkokurssi

Sea Kayaker kurssilla varmistutaan siitä, että melontataitojen perustukset ovat kunnossa ja niitä vahvistetaan edelleen.

Kurssilla kehitetään eteenpäinmelonnan tekniikkaa, opitaan kunnolla kallistamaan kajakkia osana ohjaustekniikoita sekä harjoitellaan aallokkomelonnan perusteita ja erilaisia toimivia pelastautumistekniikoita turvallisessa ympäristössä. Kurssilla tutustutaan myös kajakin hinaustekniikoihin sekä navigoinnin perusteisiin.

Kurssi antaa myös hyvän pohjan Meloja 2 (epp2) taitonäytön suorittamiselle.

Osallistujamäärä: 3-10 henkilöä

Katso tästä (pdf): KurssikuvausOsallistujan ohjeet

Hinta: 235 € (sis. alv).
Hinta ei sisällä: Kajakkia, muita melontavarusteita, telttaa tai muita retkeilyvälineitä. Voit tarvittaessa vuokrata meiltä kajakin ja varusteet kurssille.
Aika ja paikka: 31.8.-1.9.2024 Oulu

Kouluttajat:
Timo Kesti, SuMe ja SMSL kouluttaja, Pekka Lokasaari SuMe ja SMSL kouluttaja

Majoitus ja ruokailut:
Majoittuminen tapahtuu teltoissa luonnon helmassa. Alueella on lukuisia kauniita saaria, missä on runsaasti leiripaikkoja. Jokainen vastaa omista ruuistaan matkan aikana, tarvitset mukaan omat ruoanlaittovälineet. Kurssin aloitus lauantaina kello 10:00 ja lopetus sunnuntaina klo 17.00.

Ilmoittautumien: timo@kestimo.fi, +358 44 972 3301
Ilmoittautumiset tulee tehdä viimeistään 26.8.2024 mennessä.

Lisätietoja
timo@kestimo.fi
puh. +358 44 972 3301

Maksuehdot
Asiakkaalla on velvollisuus tutustua tapahtuman sisältöön ja ilmoittaa siinä mahdollisesti olevista virheistä Kestimo Adventuresille ennen maksun suorittamista. Sopimus syntyy, kun asiakas varaa tapahtumaan tai vuokravälineen.

Peruutusehdot
Lyhyet (alle kolmen vuorokauden) kurssit, retket ja muut tapahtumat

  • Mikäli tapahtuma peruutetaan viimeistään 3 viikkoa ennen tapahtuman alkua, perimme peruutuskuluina 25 € / henkilö.
  • Mikäli tapahtuma peruutetaan myöhemmin kuin 3 viikkoa ennen tapahtuman alkua, perimme peruutuskuluina tapahtuman hinnan kokonaisuudessaan.
  • Käyttämättömistä palveluista ei suoriteta takaisinmaksuja.

Pitkät (yli kolme vuorokautta kestävät) kurssit, retket ja muut tapahtumat

  • Mikäli tapahtuma peruutetaan viimeistään 6 viikkoa ennen tapahtuman alkua, perimme peruutuskuluna ennakkomaksun (150 €).
  • Mikäli tapahtuma peruutetaan myöhemmin kuin 6 viikkoa ennen tapahtuman alkua, perimme peruutuskuluina tapahtuman hinnan kokonaisuudessaan.
  • Käyttämättömistä palveluista ei suoriteta takaisinmaksuja.