Kestimo Adventures

Tervetuloa Kestimo Adventures -yritykseen, jossa ammattimaisuus ja luontoarvot yhdistyvät ainutlaatuisiin elämyksiin!

Kestimo Adventures on tarjonnut korkealaatuisia luontoelämyksiä vuodesta 2008 alkaen. Meillä on yli 35 vuoden kokemus luonnossa liikkumisesta, mikä heijastuu jokaisessa retkessämme ja koulutuksessamme.

Luontoarvot ovat sydämessämme. Rakastamme luontoa ja olemme omistautuneita sen säilyttämiselle. Tarjoamme pitkiä retkiä, jotka mahdollistavat syvemmän yhteyden luontoon. Vaellukset ja melonta ovat intohimomme, ja erityisesti rakastamme melontavaelluksia. Haluamme jakaa tämän intohimomme kanssasi ja tarjoamme laadukkaita melontakursseja.

Pohjoismaiden, erityisesti Lapin upeat erämaat ja meren rannat. Merimelonta on yksi erityisosaamisalueistamme, ja meillä on kokeneita merimelonnan ammattilaisia varmistamassa turvallisia ja elämyksellisiä vesiretkiä.

Koulutuksen laatuun ja turvallisuuteen panostamme aina. Tarjoamme maastopyöräilykoulutuksia ja varmistamme, että jokainen asiakas saa tarvittavat tiedot ja taidot turvalliseen luonnossa liikkumiseen. Asiantunteva ja laadukas melontakoulutus on meille sydämen asia, ja haluamme innostaa kaikkia melonnan harrastajia nauttimaan luonnosta täysillä.

Kestimo Adventuresin kokemus ja intohimo luontoon takaavat, että tarjoamme elämyksiä luonnosta, jotka jäävät mieleesi pitkäksi aikaa. Liity seuraamme ja koe luonnon kauneus ja voima ammattilaisten opastuksella!